Fläktande

Den här typen av fläktar är jag rejält svag för. Det är en jättefin och fuktionell inredningsdetalj som piffar upp och bryter av snyggt. Älskar vår fläkt!

Värmeböljan gör att det känns som om det redan är juli och semester nu. På jobbet är det gudskelov svalt och skönt - hade aldrig orkat arbeta om det ska göras i kvalmiga lokaler.

Tyvärr kan man inte säga det samma om vårt hus. Trots att fönstren står på vid gavel lite överallt och aldrig stängs för natten så är det ändå jobbigt. Solen går runt hela vårt hus och de stora fönstren i vardagsrummet släpper in massor av värme. I natt var det inte särskilt mycket svalare trots att vi sov med fläkt och öppna fönster. Just nu önskar jag att det var möjligt att på något sätt lagra den här solvärmen inför vintern. Det känns så onödigt att all värme bara försvinner och dessutom plågar oss i onödan.

Så fort Viola vaknar från sin lilla lur så drar vi ner till stranden för lite välbehövlig svalka. Under tiden grottar jag in mig i skuggan under lönnen i trädgården och läser senaste Leva & Bo.

Ta hand om er där ute!