Kvalitetsstämplade

Precis den sortens syntest jag skulle uppskatta mest!

I dag är det ängsfest i kvarteret - en slags sommarpicknick som villaföreningen arrangerar. De ordnar även Valborgsfirande, kräftskiva och gatloppis. Inga måsten utan man dyker upp om man vill.

Men för oss blev det BVC-besök direkt efter dagis. Viola skulle få sin länge uppskjutna 12-månadersvacination. Gilbert skulle göra ett hörsel- och syntest och båda skulle dessutom avlägga fullständig rapport i fråga om längd och vikt. Förutom att det fortfarande segar med Gilberts längd- och viktutveckling så var det i övrigt MVG hela vägen. Skönt att ha det avklarat!

Sen tog vi bilen upp till mina föräldrar och deras behagligt halvskuggiga och svala altan. Det blev mormors mat i stället för picknick i gassande sol, som dessutom skulle ha skett utan pappan i familjen. Han är på seminarium i kväll och kommer hem sent. Det kändes mer befogat att hoppa över det hela och ta det lugnt i stället.

I kväll är det förresten jag som nattar mig själv tidigt. Den här veckan har varit intensiv både på jobbet och efteråt med idel viktiga möten och annat som måste fixas innan semestern.