Tre böcker - tre hyllningar!

Jag måste ju komma med lite utlåtanden kring mina senast lästa böcker. Det blir två pocketböcker - Mons Kallentofs "Vårlik" och David Nichols "En dag" plus nyligen införskaffade Lotta Lundgrens kokbok "Om jag var din hemmafru".

Jo, den är lika bra som den är hyllad. Välskriven och med en story som fängslar. Det enda som känns lite jobbigt är att jag undrar hur i herrans namn den kommande filmen ska bli? Är rädd att det är en historia som är svår att omvandla till film utan att spela på helt fel strängar.

Läs!

Jag tänker fortsätta att hylla Mons Kallentoft som deckarförfattare och orsaken är att han är fenomenal på att bygga upp trovärdiga karaktärer som man vill veta mer om. Det här är den fjärde boken om Malin Forss, men nu har säsongerna tagit slut och jag hoppas verkligen inte att det innebär att hon försvinner!?

Läs alla fyra böckerna i sommar!

Det här är den bästa kokbok jag någonsin köpt. Och nej det är ingen överdrift! Bilderna, språket, recepten, titeln och de små texterna - allt är banne mig perfekt! Snälla Lotta (fint namn förresten!) skriv mera! Du finns med på min lista över favoritskribenter numera.