Ratade eller bara bortglömda?

När vi ändå prata barnkläder, en outsinlig källa till diskussioner med tanke på utbudet, så undrar hur det kommer sig att jag verkar vara den enda föräldern (i alla fall på vårt dagis) som klär minstingen i snickarbyxor. Detta fantastiska småbarnsplagg som passar både killar och tjejer.

Viola har vankat runt hela våren i ett par jeanssnickisar från Polarn och Pyret som Gilbert ursprungligen hade. Hon älskar sina snickisar som är av klassiskt snitt. Alltså inga verktygsvarianter a'la Byggare Bob. Utan sådan där som vi, som föddes och växte upp på 70-talet  sprang runt i.  Minus utsvängda ben förvisso!

Amerikanska märket Osh Kosh kör mycket med snickisar och nu vill jag ha just den här sortens randiga och korta variant till Viola. Men var hittar man dessa? Såg inga hos kedjorna i går.

Får ta en sväng på Tradera tror jag.