Nej, ni flyttar inte in!

Sjas!

Invid väggen på framsidan mot grannens garage växer det vilt, trots att jag rörjer och röjer. Det är kirskål som fått sådan växtkraft att det ser ut som blast från potatisplantor där det vajar i vinden. Gahhh, jag blir galen!

"Kanske går de lättare att rycka upp nu", försöker jag intala mig när jag och Mathias står på trappen och blänger på villaägarnas mest fruktade ogräs. En egenbefruktare av värsta sorten. Trädgårdens egen Don Juan som ynglar rötter på allt och alla.

Den giftiga jättebjörnlokan har dessutom slagit sig ner i vår taggiga häck. Tack, tack - vilket toppenställe att sätta bo på! Nu har jag förstått att det är farligt att ta bort den själv så i morgon är det jag som ringer på akut saneringshjälp. Några små brännskadade barn vill jag inte ha.