It's a man's world

Jag handlar numera som en man har jag insett. Allt på en gång.  Ja, det känns så i alla fall när man störtar ut på lunchen en gång i månaden, redo att bocka av en lång lista på måsten åt mig, barnen och hemmet. Innan vi blev en familj kunde jag lojt ströva runt i affärer på helgerna och avsluta med en fika. Nu springer jag från kontoret och kastar mig in på H&M för att bunkra diverse urväxta textilier.

Nu är i alla fall morgondagens utstyrslar fixade. Tack Lindex och KappAhl för gammaldags-barn-stassen i form av en randig Emil-skjorta och dito väst samt rutig gubbkeps. Gilbert kommer att se väldigt gammaldags ut i morgon!

Och tack H&M för att jag hittade en liten rundbrättad stråhatt med prickigt band som Viola kan kröna den ärvda förklädesklänningen med.

Tack vare att jag slapp springa runt och leta så kunde jag passa på att fixa barnens sommargarderober. Shorts, tröjor, t-shirts, leggings, klänningar och badkläder i långa banor. Allt är fixat!

Puh!