Någon annan blir glad

Så när som på att två små troll har svårt att somna på kvällarna på grund av ljuset så börjar det ändå att ramla på plats här hemma med saker och ting. Vi kan njuta av vår härliga altan. Trädgården är nästan färdigtuktad, köket är lättarbetat och förråden är rensade. Mathias har till och med lyckats laga vår gräsklippare som var persumed dead.

I förrådet står ett par flyttkartonger, fullpackade med prylar som jag lagt åt sidan sedan förra sommarens renoveringar för att vi ska sälja. Nu blir det äntligen av. Jag och syrran har bestämt att vi ska stå bredvid varandra på en så kallad bakluckeloppis om några helger. Även de har röjt och rensat ur hus, garage och förråd och längtar efter att bli av med onödigheter.

Jag känner på mig att jag kommer att kunna vaska fram ännu mer!