Lyx på Lux

Så här snygg är utformningen av vårmenyn

Sitter här och kämpar mot sömnen. Halv sex är inte direkt smart att krypa till sängs, hur trött man än är. Risken är i så fall påtaglig att man ligger klarvaken klockan tre i natt. Nej, det gäller att bita ihop ett par timmar till, men sen är det jag som nattar både mig och barnen samtidigt.

Och vad har då hänt som gör att jag är så trött? Egentligen inget som jag ska klaga på, även om jag bara har sovit 4,5 timme i natt. Inte när det handlar om sjurätters avsmakningsmeny på en av Stockholms lyxigaste restauranger som har belönats med en stjärna i Guide Michelin och när man själv inte betalar. Eller tja, på ett sätt har jag väl redan betalat - genom blod, svett och tårar på jobbet. För det här var en av belöningarna för att vi har arbetat så hårt och nått våra mål.

Innan vi högg in på den fantastiska menyn startade min arbetsgrupp med att knäcka en flaska champagne nere vid strömmen och sedan gå i samlad trupp till Fotografiska Museet.  Nu fick jag äntligen njuta av utställningarna som jag inte kunde göra i mörkaste november när jag och Mathias var där.

Ja, när man har så trevligt känns det okej att ramla in i hemmet klockan ett på natten bara för att gå upp vid halv sex igen.

I kväll är det Mathias som lyxar på Operakällaren. Det tidningsprojekt som han är beställare av har nominerats till bästa medlems-organisationstidning i en tävling som heter Guldbladet. Håller tummarna att de vinner.