Mr Mixer

Riktigt så här tjusigt är det inte i förrådet, men numera kommer vi i alla fall in.

I dag rök både det ena och det andra ur gömmorna. En hel hög trädgårdsavfall, som vi inte hann lägga på Valborgselden eftersom Viola blev sjuk, plus diverse trasigt/gammalt/onödigt som stod i vägen i förrådet. Allt hamnade på tippen med hjälp av ett rejält släp.

En sak som jag tyvärr blev tvungen att pensionera i förtid är stavmixern - min trogna köksvän sedan tio år tillbaka. Apparaten som fungerar i ur och skur, men som tog ett ofrivilligt dopp i diskhon för två veckor sedan och fick in vatten i systemet. Bara att slänga. Det forsade vatten ur den stackars lilla mixern.

Så nu måste jag köpa en ny kökskompis. Känner mig lite stympad utan en. Det är verkligen ett basverktyg i stil med vassa knivar och en pepparkvarn.