Olja in utemöbler?

Har fått ett tips om den här kinesiska träoljan. Måste bara hitta den i butik också!

40 grader är nu bara 38,5 så vi är på väg i rätt riktning här hemma. Men Viola är fortfarande trött och gnällig så vi ligger lågt i dag på Valborg. Nu sitter hon uppkurad i soffan och tittar på Teletubbies i alla fall medan jag dricker kaffe och försöker att vakna.

När hon sover sitt dagspass senare ska jag se om vi kan hinna med att olja in våra utemöbler. Måste bara lista ut vilken sorts olja som är bäst? Det finns en uppsjö av teakoljor på marknaden.

Någon som har ett bra tips?

Uppdatering: Vi åkte helt enkelt till affären där vi köpt möblerna och där fanns den kinesiska träoljan. Nu ska bara solen titta fram också - vi måste nämligen rengöra med ett särskilt medel innan möblerna oljas in.