Nu grönskar det

Gärna något åt det här hållet - det skulle passa perfekt mot vårt röda tegelhus

Helgen stavas trädgårdsarbete och nu ska storröjningen avslutas. Äppelträden är nästan klara, men hela häcken behöver ansas liksom lite andra buskar/rabatter/träd. Nu vill jag bara stöka över det här och komma till det som är roligt - att planera och plantera. Och att flytta ut trädgårdsmöblerna på trädäcket. Fast de måste oljas först.

Borde göra något åt vår sovrumsbalkong, men om jag känner oss rätt lär vi inte orka det när vi väl är klara med trädgården. Å andra sidan skulle jag kunna använda balkongen till kryddodlingar och grönsaksexperiment. Några balkonglådor med ruccola, basilika och timjan plus lite cocktailtomater. Sådant som går åt i mängder hemma hos oss.

Åh, vad jag drömmer om ett riktigt växthus. Vi har plats för ett nere i hörnet på baksidan. Fast barnen skulle förmodligen lägga beslag på det lilla glashuset och dra in en massa leksaker.

De har ju bokstavligen tagit över vårt hus redan.