Liten fin vinst

Hittade en överraskning i brevlådan - en vinst från en tävling i form av två Disney-filmer med djurmotiv. Klassikern Bambi och en hundfilm med en något suspekt titel. Bambi rullar just nu och båda barnen tittar med klotögon på en tecknad film som faktiskt är tecknad på riktigt. Så där mysigt gammaldags.

Det här med tävlingar är förresten väldigt roligt, särskilt när man ska skriva någon slogan eller motivering. Jag har lite svårt att hålla mig i från det. Kombinationen skriva och tävla passar mig som hand i handsken. Hittills har jag kammat hem:

- 10000 kronor på vårt matkort efter att i all hast (ja, vi snackar max två minuter) rimmat ihop en motivering utanför vår matbutik inne i stan. Gissa om jag blev paff när de ringde mig på jobbet och ropade "Grattis, du har vunnit 10000 - hur känns det?".

- En seglast för mig och 15 vänner med ett sådant där Pripps Blå-skepp. Dessvärre hade de klantat till sig och bokat in mig på en båt från Göteborg i stället för Stockholm som dessutom skulle avsegla när vi var på semster utomlands. Projektledaren blev mycket bekymrad och frågade om han fick skicka "en liten kompensation". Detta visade sig var ett blåvitt partykit med hattar, servetter, grilanger och en ölöppnare. Vi skrattade så att vi grät.

- Kokbok av Nigella Lawson på engelska.

- Biobiljetter och dvd-filmer

- Signerad skiva av Bo Kaspers

- Barnlampa från Designtorget

Mathias kontrar med att han vunnit ett helt nytt set med golfklubbor och en fotbollsresa för två till Wien värda 20000 samt en Canon laserskrivare till datorn.

Han ska då alltid utmärka sig!