Röda skor

Redan förra helgen startade Vincent Shoestore en stor lagerrensning eftersom de ska byta lagerlokal. Det fick jag nys om i efterhand eftersom jag inte hade kollat av min mejl under helgen. Flera av mina mammakompisar var mer upplysta och åkte dit och fyndade skor i långa rader. 18 par är nog rekordet, men då handlade det om hela skobatteriet av sommarsandalar, finskor, gummistövlar och vinterkängor åt flera barn och för några år framåt. För typ inga pengar alls. Sådant gillar vi.

Nu kom det en ny inbjudan i veckan och jag var inte sen att släpa med mig familjen på en inköpsrunda. Här pratar vi om vinterskor för 100 kronor paret och sandaler och gympaskor för en femtiolapp.

Nu är både vinter- och sommarskor fixade. Fyra par för 300 kronor och alla skor är dessutom snyggt röda.

Utförsäljningen fortsätter i morgon och det finns massor så alla Stockholmsboende som vill fynda. Adressen är Midskogsgränd 5 i Hjorthagen.