Har det varit helg?

Här chillas det verkligen inte...zzzzz!!!

Vad helgerna går fort och inte är jag direkt utvilad efter dem. Utan att nämna några namn så finns det någon här som inte har förstått begreppet sovmorgon och som dessutom odlar hörntänder just nu, vilket rubbar nattsömnen för de stackars föräldrarna. Sen är det full fräs hela dagarna och vi hinner knappt med. Minns att jag läste att de första veckorna med en nyfödd är som ett kinesiskt arbetsläger - sen blir det lugnare. För oss har det varit tvärtom. Just nu är helgerna rena rama övertidsarbetet fast utan OB-tillägg.

Nu föste jag i väg Mathias och Gilert till det lokala leklandet så att det skulle bli lite lugnare hör hemma. Gud vad jag längtar tills att vi kan ha altandörren öppen och man kan kila in och ut och hänga med kidsen i trädgården. Går man ut nu är det en enda sörja av oframkomlighet, halka och frusna familjemedlemmar.  Nej, vi är verkligen inga vintermänniskor.