Denimdags

179 kronor minus 25 procents rabatt är lika med lagom mycket jeanspengar

Jeans är verkligen det perfekta barnplagget. Slitstarka och passar med allt. Jag har precis inhandlat ett nytt par åt Viola, en inte helt enkel grej eftersom 90 procent av så kallade flickjeans utgörs av något slags sladdrigt tygstycke, ofta med rosetter och strass!? på. De är helt enkelt inte gjorde för någon mer avancerad lek.

Polarn och pyret har bra jeans med muddar, men de är väldigt dyra och eftersom minsta fröken precis är på väg att växa ur ett par sådana dyrgripar kändes det som om det var dags för lite budgetjakt. Döm om min förvåning när jag hittade de här fina jeansen (se bild) på KappAhl och dessutom kasserade in 25 procents rabatt på dem.

Åh, nu kom jag just på att jag sparat ett par hängseljeans från POP, som var Gilberts en gång i tiden. Dags att ta fram dem också!