Trevlig vändning

Den här gången har det blivit två vabbdagar för min del. I morgon är dagis stängt och Mathias är hemma med båda barnen. Det har faktiskt varit riktigt mysigt att vabba med Viola, trots kräkset. I dag har det varit lugnt och hennes mage har börjat hämtat sig. Det innebär också att hon har ätit som en häst.

En annan här hemma som moffar mat just nu är storebror. Jag tror att Gilbert är i någon slags tillväxtfas för oj vad han äter och vad han är villig att prova saker också. Fick en rejäl chock när han plötsligt åt massor av spagetti och köttfärssås och ropade "Åhhhh...mmmm, mamma!". Samma sak på dagis.

Nu gäller det att passa på och lansera lite nya maträtter. Förutom min kokboksarsenal och mattidningar här hemma så förlitar jag mig på två bra matsidor när jag ska leta inspiration. Den här är min absoluta favorit, men det blir en hel del av den här också.