Snarkvarning!

I dag är en sådan här dag när jag skulle behöva lägga mig ner och sova en timme för att komma tillbaka. Mitt system har halvkraschat efter de senaste veckornas jobbstress i kombination med sjuka barn. Två extra koppar kaffe räcker liksom inte nu.

I kväll ska jag tvinga Mathias i säng betydligt tidigare än han har tänkt sig. Alternativet är att han hittar mig sovande i soffan med öppen mun när tonerna av Let's Dance avslutas. Fast jag tror nog att han kan tänka sig en tidigare sorti i kväll. I morgon är det nämligen han och Gilbert som ska åka till simskolan igen. Kurs nummer två drar igång då och eftersom plaskandet startar redan klockan åtta blir det ingen sovmorgon att tala om för deras del.

Själv hoppas jag att Viola ger sin mamma lite lördagsrespit från ett allt för tidigt uppvaknande.

Oddsen för det är inte direkt höga.