Middagsoinspiration

Matmässigt har min dag varit helt upp och nervänd. Hann inte med frukost innan dagislämning, vilket jag i och för sig sällan gör. När jag kom till kontoret hann jag bara läppja på min jättemugg med kaffe och mjölk innan det var dags för ett flyttat morgonmöte. Min stackars medköpta smörgås fick snällt vänta.

Sedan drog naturligtvis mötet ut på tiden och plötsligt var det lunch, som jag och en kollega skulle äta med en fd kollega. Det innebar att jag började dagen med en tallrik pasta. Morgonsmörgåsen fick bli någon slags sen eftermiddagsgrej för att inte få blodsockerchock innan jag begav mig hemåt sent.

Nu blir det något som jag inte har ätit på säkert tio år. Nudelsoppa med het räksmak, gjord på ett paket nudlar från affären. Men jag fick något konstigt sug efter just den buljongsmaken. Mathias fick snällt åka och köpa nudlar till mig och yoghurt till honom.