Sista dagen på julledigheten

I morgon är det back to work igen för min del. Sen är det full fart hela januari eftersom det är den mest arbetssamma månaden av alla. Men det förtränger vi i ungefär tolv timmar till.

Mathias är hemma ytterligare en dag med barnen. Det blir en kortvecka för dem eftersom jag är ledig med dem på fredag också. En liten mjukstart som passar bra för alla.

Nu har jag precis storhandlat inför veckan så att vi inte ska behöva stå och stirra in i kylskåpet med tomma ögon. Tvättmaskinen har också gått på högvarv och jag tänker även tillgaga en del mat att frysa in i förebyggande syfta. Jag har precis hittat ett nytt, lovande recept på köttbullar som jag hoppas att jag kan "lura" min matskeptiska son att äta. Han smakar nämligen inte om köttbullarna inte ser perfekta ut och de här verkar uppfylla det kravet.

I kväll är det förresten vi som värmer oss lite med en tur till Toscana (se bild) - filmen går på kanal 5 klockan 21 i kväll och rekommenderas för vinterfrusna nordbor.