Hej 2011!

Här inleder vi det nya året med ännu mer snuva. Jag tycks inte kunna skaka av mig det som får nosen att klia så förbenat. Nässprayen går med full fart och nysningarna studsar mellan hemmets väggar.

Det blev en liten och mycket intim nyårsafton i går. Det var bara vi och barnen, i sällskap med champagne och löjrom medan det sköts mängder av fyrverkerier utanför vardagsrumsfönstren. Vid tolvslaget satt vi vuxna i soffan och tittade ut på de storslagna fyrverkerierna, kysstes och bad en liten bön att barnen inte skulle vakna av smällandet.

Någon större nöd gick det alltså inte på oss trots snörvlanet. Inte om man jämför med de stackare som låg i magsjuka, vilket ett par av våra kompisar har haft sedan julafton. Hela vår julvecka har varit underbar. Jag kan köpa att det inte blev så mycket party för vår del i går kväll.

2011 - det är tydligen kaninens år, enligt det kinesiska horoskopet och innebär extra mycket tur. Det låter lovande, om man nu tror på detta.

Nej, nu kör vi va?