Korrigering

Ja, nu måste jag korrigera mig själv lite inser jag . Jag har inte önskat mig julklapparna jag fick. Mathias har någonstans på vägen plockat upp att jag tycker Margrethe-skålarna är fina och som han helt uppenbart tröttnat på att se mig INTE köpa år efter år.

Mixerburken med redskap visste jag inte att den fanns, men det upptäckte mannen när han handlade skålarna. Det enda som blev fel var färgen som tokskär sig med vårt nya kakel och jag vet att det egentligen är ett fånigt i-landsproblem.

Stelton-kannan var en överraskning från mina föräldrar. Även den är en favorit som vi aldrig unnat oss. Det kommer liksom andra saker emellan hela tiden. Men vi har inte någon bra termos så det är en toppenjulklapp som dessutom är vrålsnygg.

Härliga julklappar till en matlagningsroad person är det i alla fall.