Julklappsmissar

Mellandag i dag. Vi kör hektiskt socialt liv varannan dag under ledigheten och i dag är det återigen vilodag. Men lite mer aktivitet än bara soffhäng blir det. Min julklapp till mannen - ett par supersnygga italienska skor - ska bytas storlek på. Ja, ni läste rätt - jag lyckades med att köpa fel storlek till min man sedan 13 år tillbaka. *stor skämskudde*

Å andra sidan kontrade han med att att köpa en sak till vårt nya kök som verkligen inte passar in, så det blir ett färgbyte där.

Nåja, det var i alla fall inte som julen för två år sedan då hela familjens julklappar gick upp i rök efter en dryg månad. Gilbert fick ett fint parkeringsgarage i trä som visade sig vara ett riktigt fuskbygge och hamnade på soptippen. Den dyra innebandyklubban som Mathias fick av mig slogs sönder i en hård match och den där danskursen jag fick av mannen (för oss båda) försvann i en dimma av influensasjuka föräldrar. Vi tog inte ett enda steg.

Det var som om ett stort grått julmoln låg över oss det året.