Runt bordet

Vårt matbord börjar bli dags att byta ut. Vi köpte det oljade ekbordet från Inneboende 2002 när vi flyttade in i den förra lägenheten och det har bevittnat många, roliga middagar, fester, vardagskvällar och nu även två små barns framfart.

Egentligen borde vi behålla det några år till på grund av vilda Viola, men till saken hör att jag vill ha ett större bord än det vi har nu som är 180 cm långt med en iläggsskiva. När vi har gäster är vi ofta minst åtta personer runt bordet. Det är lite för trångt helt enkelt.

Är alltså ute efter ett gediget, vitt bord som är minst två meter långt. Funderar på Ikeas Norden (se bild) och så behåller vi de svarta fuskdanska (även dessa är sedan 2002) "myranstolarna". De är så vanvettigt sköna att sitta på och tills att vi får råd med åtta originalstolar får dessa snällt hänga med. Det gör mig verkligen ingenting att det är kopior från Bolia.

Får se om vi ids ta oss till Ikea i mellandagarna. Fasar lite för anstormningen med människor.