Paket var det här!

Det bästa med julafton är att träffa familjen, föräldrar, syskon och syskonbarn och se alla så glada. Gilbert och kusin E var alldeles till sig över tomten som kom på besök och vandrade genom mina föräldrars trädgård med en flammande fackla och avslutade med att tända ett minifyrverkeri utanför vardagsrumsfönstren. Sedan avlämnades en säck julklappar (resten kom visst ner genom skorstenen medan alla i familjen stod i hallen och hälsade på tomten).

Viola pep, hängde på mig och blängde surt - hon gillade inte tomten.

"Nu ska tomten åka vidare till de andra barnen", sade Gilbert när den långa, smala tomten - misstänkt lik min yngsta bror som var och köpte tidningen samtidigt - försvann vidare efter en massa barnakramar.

Behöver jag skriva att fortsättningen blev ett enda paketbonanza. Näe!