Dagen efter

Caffe latte (mannen har gjort en på Nespresso och skummad mjölk - okej, jag ger mig!) och en mycket sen juldagsfrukost med finaste lilla egna familjen. Julafton i går var härlig med en massa god mat, mysigt sällskap och fina julklappar. Sent blev det, men vad gör väl det en dag som julafton?

Syrran med familj kom precis förbi för att inspektera vårt nya kök eftersom vi inte har hunnit ses något hos oss under hösten. De har sovit hos min föräldrar och var nu på väg hem. Det blev en trevlig och väldigt avslappnad timme medan Gilbert och hans jämngamla kusin E försvann upp till hans rum och alla nya julklappar.  Vi andra jäste i soffan, drack kaffe och knaprade på små italienska skorpor med choklad och mandel (nej, de är synnerligen icke hembakta).

Nu har de åkt vidare och vi tänker bara hänga hemma och mysa. Juldagen är inte dum den heller.