Tyskkuddar

Värsta veckan (nu börjar julstressen göra sig påmind) avslutas i alla fall med en julfest på jobbet. Har precis klivit innanför dörren. Fyra timmar var allt vad jag pallade. Nu känns sängen mer lockande än ett dansgolv och en DJ. Jag struntar i om det är pensionärsvarning på mig just nu. Sömn är den nya lyxen, mark my words!

I går när vi skulle somna upplyste jag Mathias om att det är dags att skaffa nya kuddar. Jag upptäckte att Gilbert har en skönare kudde än vad vi har och även ett bättre täcke. Det är liksom mer stuns i hans sängkläder än i våra. Beror det på att hans är inhandlade för 1,5 år sedan och att våra är anno 2002 och redan förbrukade ur sömnsynpunkt?

Egentligen vill jag fortfarande ha sådana där jättefluffkuddar som fanns på hotellet på Mallorca. De som går under benämningen "tyskkuddar" och enligt ryktet har sålts av Jysk tidigare.