Nästa år

Åh, nu hittade jag precis den perfekta julklappen till Mathias, som jag naturligtvis inte kan avslöja här eftersom han läser bloggen. Men så mycket kan jag avslöja att det här väntar han sig verkligen inte. Nu ska jag bara lyckas med att få tag i presenten också. I övrigt har jag bra koll på mina julklappsinköp i år. Allt har liksom fallit på plats, vlket det verkligen inte gör varje år.

Däremot känner jag att det är dags att fundera på om alla vi vuxna i släkten verkligen ska byta julklappar med varandra. Jag är tveksam till det, det känns som om mer saker är det minsta man behöver.  Hellre att vi gemensamt hittar på något roligt, som att gå på teater (hur nu det ska gå med en massa barnbarn?) eller går ut och äter. Tog försiktigt upp frågan med min syster för några veckor sedan.

"Ehhh...ja, det kan vi ju prata om, men inte i år för jag har redan köpt alla julklappar", svarade C.