Helglista - check!

- Har bytt elbolag och skaffat ett bundet avtal för de tre kommande månaderna som är bra. Känner mig synnerligen aktiv och duktig. - Har fått tag i pepparkaksdräkt till Gilbert - om än i en ganska så hemsk nylonvariant från leksaksaffären, men å andra sidan ska den dras över vinterkläderna eftersom lucia firas utomhus på vårt dagis. Ja, det gör i alla fall det om morgondagens temperatur är varmare än - 10 grader. Är knappast troligt så den pepparkaksdräkten lär inte bli använd.

- Har tackat nej till en nyårsinbjudan eftersom det rör sig om ett bokat bord för ett större sällskap på en innerstadsrestaurang. Får inte ihop detta med två vilda barn och har noterat att de som tackat ja (Facebook-evenemang) är alla barnlösa, förutom värdparet vars enda barn fortfarande inte kryper.

- Har lagt febertopparna bakom oss - inte ett endaste litet termometerhopp i dag för någon av de tre drabbade. Kan vi andas ut för den här gången?

Däremot har jag fortfarande inte köpt en enda julklapp, trots att jag förespråkat internethandel. Men både Visa och Mastercard ska ha haft seriösa problem på grund av Wikileaks-historien så jag har inte riktigt vågat. Mesigt, jag vet!

Nåväl, jag vet i alla fall vad jag ska köpa!