Att muta eller inte muta?

Det är ingen fråga hos oss i dag. Med två sjuklingar, varav den ena är hemma bara för att han måste ha en feberfri dag och därmed också alldeles för pigg, gäller det att ta till alla sorters knep som finns. Handlade därför en ny film i går - Musse Piggs jul - och köpte även en jättepåse clementiner.

Har dessutom rotat fram ett gäng sparade böcker som passar en yster 16-månaders. Favoriten är en bok av Dick Bruna (skaparen av figuren Miffy) som jag får läsa om och om igen. Gilbert var lika tokig i den när det begav sig och fick boken med en tillhörande orange Miffy-väska. Den fick Viola syn på en dag när vi var i Gilberts rum och hon bara skrek rakt ut av glädje, rusade fram och var alldeles fascinerad av bilden av Miffy på väskan.

Det är visst något alldeles särskilt med den där Miffy!