Det ska börjas i tid

Ligger och läser en av mina inredningstidningar när Viola kommer ångande och kastar sig ner bredvid mig på golvkudden. Vis av erfarenhet vet jag att jag aldrig får läsa en tidning i fred och lämpar följdaktligen an annan tidning i knät på den unga damen. Eftersom äpplet inte faller särskilt långt från trädet börjar Viola bläddra direkt. Sida efter sida tittar hon sig noggrannt igenom.

Plötsligt hörs ett illtjut och när jag tittar upp pekar hon upphetsat på en bild där den klassiska tyllampan (se bild) Liv hänger. Hon skrattar, pekar och klappar förtjust i händerna och ropar dä...dä!!!

Antingen är detta ett seriöst försök från Violas sida att försöka få in en röst när hennes rum ska möbleras eller så vill hon bara uppmärksamma mig på bristen av fluffiga tyllkjolar i den egna garderoben.

Kanske köpa en tyllkjol på Lindex barnavdelning och sätta i gång och skapa en taklampa?