Wall of books

Läste nyligen att bokhyllan gör comeback i inredningssammanhang. I mina ögon har den aldrig varit ute såvida det inte handlar om en sådan där hemsk jättevitrinhylla, men den tenderar ju att innehålla allt annat än just böcker (läs stor teve, mängder av porslinsgrejer, whiskeyglas och ett antal flaskor likör). Jag vet däremot att under den värsta skala-bort-vågen så fanns det mäklare som bad sina kunder att ta bort just böcker inför en visning. Det kunde skrämma potentiella köpare. Helt galet!

Gud, det härligaste som finns är en hyllvägg med löpmeter av bra böcker och intressanta tidningsmagasin. Där man kan botanisera en regnig dag som den här, när kusinens ettårskalas blivit inställt på grund av magsjuka, vädret är vidrigt och sömnkontot är lite obalanserat sedan helgens förlustelser.

(bild från Living ETC)