Hotellet* och Hemingway**

Det blev två trevliga barer i går med M, C och P - det lilla tjejgänget från universitetet. Den enda som inte kunde komma var B, men hon reser mycket i sitt jobb och är svår att få med. Vi hade i alla fall superroligt och det var väldigt skönt att bara hänga, äta och dricka gott och prata i kapp om allt och ingenting efter många års social dvala på gå-ut-området.

Kvällen avslutades i M:s nya lägenhet, som ingen av oss har sett, med te och pepparkakor och ännu mer babbel i hennes kök. Avslappnat och skönt innan jag tog tåget hem igen och pratade ännu mer med Mathias, som inte hade somnat.  Precis när vi skulle gå och lägga oss vaknade Viola och ville leka!? Hon fnissade förtjust när hon fick syn på mig och sen hade hon en egen fest mellan oss i sängen medan vi försökte få henne att somna om.

*Trevlig bar att hänga i med sina kompisar

**Tydligen en cocktaildrink - herregud vilken icke-koll man har! God var den i alla fall.