Det blir ingen guldstjärna det här

Repertoaren på hämtmatsscenen hos oss är ingen höjdare och dessvärre verkar den dessutom att krympa. Thairestaurangen har klappat igen och vår favoritsushi verkar också gå i graven. Nu finns det en annan thaileverantör, som säkert är bättre, men de kör hem maten och tar då bara kontanter. Med andra ord, en måndagskväll när två trötta och hungriga vuxna letar efter take away-alteranativ som inte innebär en drypande fettbomb (pizza, hamburgare etc) är det bara att stryka den här föreställningen.

Förutom det amerikanska inslaget finns en trist indier och en ännu tristare kines som ingen av oss vill kännas vid riktigt. Och nu blev vi genuint oroliga när Mathias ringde till den nya bistron vid kanalen för att beställa hem två fjällröding. Vi har beställt från dem en gång tidigare och det var helt okej.

"Ingen som svarar och jag har låtit femton signaler gå fram", suckar han uppgivet.

Vad är det här för ociviliserat ställe?