Bära, bära möbler

Jag vet inte hur många fredagar vi har tittat på varandra och sagt med emfas "Nu till helgen måste verkligen utemöblerna in i förrådet".

Jo, men tjena! De är fortfarande bekvämt parkerade på altanen och jag börjar undra om de har tappat tålamodet med oss. 

Det är lite oklart varför vi inte lyckas ta in dem nu när vi faktiskt kört bort den gamla kylen som tog upp plats i förrådet. Kanske hoppas vi båda innerst inne på att någon annan ska förbarma sig. Någon understimulerad hundägare som går förbi utanför tomten och tänker att "Oj, minsann - där står en fin teakgrupp och ser lite ledsen ut! Den ska jag nog ta in åt de där stackars trötta tvåbarnsföräldrarna".

Själv går jag mest runt och tänker att teak är ett tåligt material som bara blir vackrare av att härdas lite och kan stå kvar lite längre. Sen glömmer jag att det står kvar där ute.

Nej, nu fasen ska de in!