Plockfredag

Vi har fått en ännu större och fräschare ICA-butik i det nya centrumet. Kilade förbi där och det är bara att göra vågen för den matbutiken. Vilket sortiment! Blev så till mig att jag på stående fot bestämde att kvällens middag går i plockandets tecken. Plockmat ni vet! Bland det bästa man kan ta till när man vill äta gott men ändå lägga ner minimalt med tid. Bara att handla och lägga upp.

Här vankas ostar, päron, kex, vattenmelon, parmaskinka, salami, färska räkor, avokado, ägg och diverse smarriga vegetabilier. Hittade även en påse med blandade rotfruktschips (jo, man kan göra själv men jag orkar inte i dag!) som vi kan knapra på när Mathias kommer hem. Han har för övrigt blivit satt på uppgiften att handla hem lite bubbel.

Men först lite hederlig kökstjänst a'la småbarn. Gilbert har "beställt" korv med mos så nu är det potatisskalning som gäller.