Ut och sparka på de satans däcken*

Nej, nu måste jag sluta leta fina möbler på Blocket. Jag är addicted å det grövsta. Men det är svårt att ge upp härliga fynd (läs dyra märken) till rimliga priser. När man än gång börjat är det svårt att sluta.

Överhuvudtaget börjar bli känslig för kvalitet på saker. Kanske beror det på åldern, jag vet inte. Men det är banne mycket trevligare att handla saker som faktiskt håller mer än ett halvår.

Jag är så himla glad över vårt teakbord, fyndat på Blocket av ett äldre par som vårdat det vackra soffbordet ömt, tillverkat av Rasmus Solberg, en känd norsk designer. Inget fanértrams utan riktigt trä, till bråkdelen av vad ett nytt bord kostar på Mio.

Så ut med er och fynda! Det finns klenoder överallt.

*klassisk dra-in-affärer-replik från en favoritbok - "I don't know how she does it" av Alison Pearson