Som en stor kram

Det nya kylskåpet är fantastiskt! Jag är så glad att jag lyckats sniffa fram just det här skåpet och dessutom övertala Mathias om att färgen var rätt. Han var inte helt med på att vi skulle ha ett cremefärgat kylskåp som kontrast till den strama basen, men nu är han övertygad. "Det gör verkligen hela köket", utbrast han glatt i går kväll när vi två lyckats kämpa in kylskåpet med hjälp av lite muskelstyrka (okej, mest Mathias ska väl erkännas) och en pirra lånad från mina päron.

Det finns fler som uppskattar vår nya familjemedlem. När Viola fick syn på kylskåpet i morse sprang hon skrattande och med öppna armar fram och gav det en stor kram.

Här är le fridge. På bilden är det dock betydligt mörkare än i verkligheten och dessutom är bilden tagen så att det ser ut som om det har en tvärgående, bred rand. Det stämmer inte heller. Märklig produktbild från Bosch måste jag säga!