Det här ska bli så kul

Inköpslista till Violas rum: - Klädförvaring som passar. Jag vill ha en ganska låg garderob/litet klädskåp alternativt en byrå som inte är jättedjup eftersom rummet är mindre än Gilberts och jag vill ha så mycket golvyta som möjligt.

- En växasäng, gärna en gammal som är i fint skick och i teak. Violas rum är, så när som på den fina tapetserade fondväggen, helt vitt så det behövs något som "tynger ner" lite.

- Fina röda detaljer som bryter mot det ljusa. En flugsvampslampa är en sådan sak som jag länge suktat efter. Och en fin rullgardin/hissgardin i rött och vitt, kanske blir det Moln-tyget.

- Skaffa en mellanstor korgkista där högen av mjukdjur kan få bo.

- Hämta det lilla vita barnbordet med tillhörande stolar (hoppas att Gilbert släpper ifrån sig det i utbyte mot ett riktigt skrivbord?) och skaffa en bit fin vaxduk att sätta fast på bordsskivan.

- Konsollhyllor eller någon annan form av förvaring i hyllform, en tavellist för sagoböcker och likadana träbackar som Gilbert har i sitt rum. De är vita men jag har antingen tänkt att måla om dem i någon fin färg eller dekormåla dem på något sätt. Jag klurar lite på det, men det är inget som behöver bestämmas nu.