Komplicerad kostcirkel

I bland spårar matintaget ur lite och landar i en märklig dagsmeny. I dag var en sådan där dag. Den började bra med två hårdkokta ägg, en dinkelknäckemacka med makrill på och en stor mugg rött te medan Mathias var på morgonens simskola med Gilbert. När de kom tillbaka hivade Gilbert i sig en portion gröt, medan Mathias avböjde frukost och pekade på halsen. "Ont, är inte hungrig", kraxade han.

När det var dags för lunch petade mannen i sig lite yoghurt och müsli - själv toppade jag med en god pasta med ruccola, bacon, tomater, keso och sugar snap peas. So far so good!

Tanken var att vi skulle äta citronrisotto och lax i kväll, men med Mathias kraxhals så avskrev vi detta. Fram åkte i stället en påse chips till oss och köttbullar till barnen (smygsmakade några stycken). Nu har Mathias åkt för att köpa glass, bananer och chokladsås på Statoil.

Hm?