Maxad minimalism

En sak har jag insett nu, när vi huserar på drygt 200 kvm, och det är att större yta inte nödvändigtvis betyder att man har det mindre stökigt. Det verkar snarare vara så att ju mer plats - desto mer prylar.

Mina föräldrar samlar saker på ett helt annat sätt än vad jag någonsin gjort. Jag har nog blivit rätt så avskräckt när jag växte upp och är än i dag en sådan person som inte drar hem onödigheter och som rensar, organiserar och säljer av kontinuerligt för att ha en bra överblick och inte bara lagra en massa saker. Sedan vi fick barn är jag värre än någonsin, men jag vägrar att vada runt i onödiga prylar i mitt hem. Sådant stör mig något enormt.

Man kan bo ljust och luftigt utan att för den sakens skull leva i ett opersonligt hem. Det är min devis.

Där vi bor nu har det nog inte rensats bort särskilt mycket de senaste tio åren.

Jag känner mig som Monica i tv-serien Vänner när jag är här. "Ursäkta, men kan jag få röja lite tack!"