Första gången

Jag brukar läsa om sådan där människor som alltid lyckas fynda fantastiska saker i containrar ute på gatan. Typ danska designermöbler eller lampor som är värda en smärre förmögenhet. Har aldrig förstått var man kan hitta detta någonstans? När det är grovsorteringsveckor är det alltid furubord från 70-talet, gamla madrasser och trasiga hamsterburar som står på gatorna. Själv vill jag snubbla över  sex stycken röda Myran-stolar, men det är ju bara att glömma. I dag har jag dock lyckats med att hitta något spännande, faktiskt från ett av husen på vår gata där det nu ställs ut saker som kommunen hämtar upp. Vad är det då? Jo, en finfin röd retrodockvagn (gissar på sent 70-tal) med ett jättesnyggt blommönster i vitt och rött inuti sufletten. 

Återkommer med bilder på vagnen när jag piffat upp den.