Mathimlen

Mumsig fisk- och skaldjurssoppa med aioli till lunch och sen en fräsch kycklingsallad till middag. Det är nog det bästa jag har ätit sedan hantisarna drog in i vårt hus. Då har vi ändå tillgång till ett kök i mina föräldrars hus, men på något sätt har lusten att laga mat tvärdött. Viola och Gilbert har fått sitt - sedan har vi vuxna stirrat fånigt på varandra och bestämt oss för a) yoghurt och müsli eller b) hämtmat. Okej, men hemskt trist i längden. I dag blev det ett mellanting. Först ett besök på caféet i växthuset här ute för myslunch hela familjen. Sedan plockade vi upp en färdiggrillad kyckling i mataffären och parade ihop den med en massa goda grönsaker, nötter och lite balsamico.

"Vad gott med riktig mat", sade vi i munnen på varandra.

Nej, nu får det vara slut med sushi, hamburgare och annat trist!