Mina val

Underbara bloggen Skriet från kärnfamiljen lyfter frågan om det är rätt eller fel att blogga om sina barn? Det här är ingen renodlad barnblogg, även om mina barn av naturliga skäl finns med i texterna här. Ni har fått veta deras namn nu också, men några bilder kommer jag inte att lägga ut. Där drar jag min gräns och naturligtvis lämnar jag inte ut exakt allt om vare sig mig, min man eller våra barn eller det vi går igenom. Någon exakt spegling av vårt liv är inte bloggen och ska inte heller vara, men den ger ändå en ganska bra fingervisning om hur vårt liv ser ut. En del anklagar bloggare för att vara ytliga, att bara skriva om prylar, resor och andra livsstilsrelaterade ämnen. Och visst det är en del av vårt liv också, men det är långt ifrån allt och som skribent måste man göra ett urval redan innan man skriver. Jag har min bloggräns och den tänker jag hålla på.

Jag skriver om sådant jag gillar och sådant som är viktigt och berör. Det kan vara både djupt och ytligt och på alla nivåer där emellan. Vissa saker får mer plats än andra och en del väljer jag helt bort att skriva om.