Bruden skall firas

Det är en av mina käraste vänner, M, som gifter sig på lördag. Hon fick en rejäl möhippa med bland annat militär hinderbana, picknick och frågequiz om den blivande mannen, spa och bubbel, sminkning av ett proffs och ett äkta kräftkalas innan hon drogs ut för karaoke på ett ställe på Södermalm. "Jag har inte varit så bakis sedan jag var 23 år", var svaret jag fick när jag sms:ade M dagen efter för att kolla läget.

Det var snapsarna till kräftorna. En för varje sång i sånghäftet, uppvärmning inför karaoken som hon tydligen framförde klockan 3 på natten. Jag var med till och med kräftorna - sedan var det hemgång för min del eftersom vi skulle upp dagen efter. Snapsarna undvek jag av samma anledning.

Men oj, vilken underbart rolig dag vi fick ihop!

Nu ser jag fram emot att få gå på bröllop.