Första, andra...och tredje!

Nya numret av Family Living dök upp i brevlådan i dag. Perfekt så här första dagen efter att semestern är slut. Som en liten extra karamell att suga på.

Noterar att ett av boendereportagen, om en halvsvensk familj i London, är tredje gången jag bevittnar. Första gången jag såg deras otroligt snygga hem var i brittiska favorittidningen Living ETC. Nyligen dök det upp i svenska Elle Interiör (hittar ingen länk dit) och så nu i FL. Den här gången var det dock en del andra bilder och en annan journalist, men det är rätt kul ändå att se hur vissa hem valsar runt i den kolorerade populärpressen.

Mest avis är jag på den dösköna vintageplanschen (se bild från Living ETC) med det kyssande paret och den stora morgontidningen. Den är inte bara snygg och rolig - även höjden på detta fynd är ovanligt och fungerar som ett härligt utropstecken.

(bild från Living ETC)