Dags att börja spara

I år har jag äntligen lyckats med att komma i håg vår bröllopsdag under semestern. Annars brukar jag, kontrollfreaket som har stenkoll på datum, lyckas med att glömma bort den eftersom vi alltid är mitt i vår sommarledighet då och jag flaxar runt utan min filofax. Den här gången är det Facebook som har räddat mig från sommarlättjan. I flera dagar nu har det stått en påminnelse om vår årsdag och ett hjärta i mitt nyhetsflöde - det har varit helt omöjligt att missa. Jag kan nog inte riktigt fatta att det är åtta år sedan vi gifte oss nere i Mölle, Skåne. Fast vi har å andra sidan varit ett par i tretton år och det är ännu märkligare.

Vi har i alla fall bestämt att när vi firar tio år som gifta så ska vi göra något alldeles speciellt. Förmodligen blir det en resa någonstans, gärna NY eller något liknande.