Veckans lista

Den kommande veckan är fulltecknad - ur ett planeringsperspektiv. Det är Mathias sista semestervecka och sen drar hantisarna in och då måste allt vara färdigt. Listan ser ut som följer: - Tömma köket på allt som går att ta bort nu - med andra ord rätt mycket.

- Köpa två innerdörrar och beslag till dem samt fyra ytterdörrar

- Hitta belysning som vi ska ha i taket i köket och i hallen. Här fungerar det inte att sänka taken och bygga in spottar på grund av 2.40 i takhöjd.

- Bestämma en gång för alla om väggen mellan hallen och köket ska ner helt eller halvt. Därom tvistar fortfarande de lärde!

- Färg på väggen i köket och hallen och den del av Violas rum som inte ska ha tapater? Vilken/vilka nyanser av vitt?

- Kolla hur vi ska göra med allt skräp som blir när man river ut ett platsbyggt kök från 1964. Hyra container eller eget släp?

- Köra till återvinningsstationen med mängder av tidningar, plastbehållare och kartonger.

- Plocka ner Violas golv - som jag fortfarande inte gjort! Ja, hela hennes blivande rum ska rensas på urvuxna barnkläder och överblivna leksaker samt lite annat smått och gott.

- Handla födelsedagspresenter åt båda barnen.

- Fixa inbjudningar till Gilberts födelsedagskalas, som vi inte tänker ha förrän hantisarna är klara. Något annat känns inte riktigt rimligt.

- Stämma av med en massa människor angående datum av diverse olika slag. Hela augusti är som ett enda pussel som ska fogas ihop med våld.

- Eventuellt hinna med att få ut ett par Blocket-annonser med barnprylar som inte behövs längre.

På något sätt känns det som om den här veckan kommer flyga fram.