Möbelkli

Det är mycket med huset nu och det påverkar hela mig. I natt drömde jag att vi hade flyttat in på ROOM och bodde där. Jag blev rätt besviken när jag vaknade upp i vårt sovrum.

Det här med att bo är en ständig process och så har det alltid varit för mig. Inte för att jag måste flytta hela tiden (har flyttat tre gånger än så länge) utan för att jag gillar att ha projekt att greja med och älskar att spana runt i affärer, på Blocket, Lauritz och liknande. Just nu är jag värre än någonsin vad gäller möbelletandet och eftersom soffan är en sådan hit dammsuger jag nu efter:

- Ett skrivbord. Så att vi äntligen får fason på den övre hallen.

- Två sideboards. Ett till vardagsrummet och ett till den övre hallen.

- Möbler till Violas rum.

- Pockethyllor. Hittade en fantastisk hylla (se bild) på ROOM, men den var så sjukt dyr att det bara är att glömma. Men åh, vad jag gillar hyllan som heter Read och finns i bokstäverna R, E, A och D.