Det är en fas...det är en fas

Min lillebror var här i går kväll. Gilbert bara skrek av lycka när han dök upp och sedan försvann de två upp på övervåningen för att bygga med lego och köra tågbana. Jag fick en lugn timme där jag slapp hatta mellan två barn, som ska ha hjälp exakt samtidigt och helst på två olika ställen i huset, vilket gör lilla fröken pip hysterisk. Hon hänger mest mig i benen nu. Går jag två steg i från Viola börjar hon gråta, kryper efter och klamrar sig fast. Gilbert däremot passar på att hitta på bus så fort jag vänder ryggen åt i en sekund. I går hittade jag tvålen i lilla badrummet nedslängd i toaletten. Han brukar knycka Violas nappar också och gömma dem på kluriga ställen.

"Fniss, fniss", hörs det från det stora busfröet.

Lilla busfröet ägnar sig mest åt att dra ut böcker och tidningar ur bokhyllan,  och riva sönder dem.

Hjälp!