Gottiga Gotland

Jaha, då var man Almedals-änka då. Mathias drog till Gotland och politikerveckan tidigt i morse. Den branschorganisation han arbetar för (Svenska Teknik& Designföretagen) arrangerar tre seminarium där nere och lanserar också en ny branschtidning. I övrigt så lär det minglas och knytas kontakter. Visby är som en enda stor smältdegel av politiker, lobbyister, pr-folk och representanter för organisationer och företag där visitkort och ett smort munläder är de två viktigaste accessoarerna. Galet men kul. Gilbert och jag var med i Visby sommaren då han skulle fylla ett år, men nu med två sjövilda småttingar är det nej tack som gäller. Vi ska hänga här hemma och mysa ihop i stället. Det är galet kul det också.

Befinner ni er på Gotland under sommaren ska ni förresten inte missa Visby Crêperie & Logi - inhyst i stadens kanske coolaste hus som har formen av ett strykjärn. Urgod och fräsch mat och fantastiskt trevlig personal som serverar franska Galettes med tillbehör.